Video

Video/Brenda tempullit të “Iluminatit”, dokumentari i shkurtër i një djali që po bën xhiron e botës

Emri “Iluminati” gjithmonë shkakton një kuriozitet të madh për të gjithë. Misteri i kësaj shoqerie sekrete është aq interesant dhe mistik sa mund ta gjesh veten më së miri duke lexuar për orë të tëra informacione të rëndomta që gjenden në internet.

Një djalë ka realizuar një dokumentar të shkurtër në lidhje me simbolet që gjenden në rrugët e Washington-it apo në ndërtesat më të rëndësishme të tij. Ato janë konsideruar si tempuj për masonerinë dhe kudo mund të gjenden simbolet e tyre. Djali i ka sjellë këto pamje të filmuara me kamerën e tij, dhe më pas e ka postuar në “youtube”. Video ka marrë me miliona klikime dhe është shpërndarë qindra herë.

 

Leave a Reply

Back to top button