ZZZFun

Zgjidh një hënë dhe zbulo kush je, sidomos në dashuri

Frekuencat që lëshon Hëna ndikojnë në ndjenjat, emocionet dhe dëshirat tona. Testi i mëposhtëm do t’ju ndihmojë të zbuloni se si të dashuroheni. Zgjidhni hënën që ju pëlqen më së shumti dhe më pas lexoni rezultatin.

Hëna 1. Entuziastë dhe bashkëpunëtorë

Karakteristikat tuaja kryesore janë gëzimi, optimizmi dhe mirësia. Ju përpiqeni të ndihmoni të gjithë, edhe nëse jeni shumë të vetëdijshëm se nuk mund të arrini gjithmonë sukses. Ju jeni një person i pjekur dhe shumë ju kërkojnë për këshilla. E meta juaj e vetme është që ju nuk dini sesi të kontrolloni impulset tuaja. Ju dëshironi të bëni shumë gjëra në të njëjtën kohë dhe keni energji t’i bëni, por ndonjëherë mund të bëni gabime. Më mirë të bëni një gjë në një kohë. Kur bini në dashuri ju bëni gjithçka për të fshehur ndjenjat tuaja, por janë sytë tuaj që flasin. Eshtë e vështirë për ju të filloni një marrëdhënie sepse nuk u besoni shumë të tjerëve, por kur personi që ju pëlqen ju tregon se çfarë ndien vërtet për ju, ju e hapni plotësisht zemrën tuaj.

Hëna 2. Rilindje

Ju përpiqeni të rriteni në të gjitha aspektet e jetës tuaj, keni qëllime të qarta. Ju punoni shumë dhe bëni të pamundurën t’i provoni të tjerëve se jeni më të mirët dhe meritoni më të mirën. Ju jeni shumë kërkues, veçanërisht me veten tuaj. Sfida juaj më e madhe është të organizoni jetën tuaj dhe të gjeni një ekuilibër midis suksesit dhe të dashurve tuaj. Mos harroni se ndarja e jetës tuaj me njerëzit që doni është shumë e rëndësishme. Në dashuri jeni persona shumë të apasionuar dhe dini të zgjidhni një partner, por keni nevojë për shumë kohë për ta gjetur atë. Ju jeni shumë të zënë për të arritur sukses në jetën tuaj. Ju e dini se si të doni me kokën tuaj, por ndonjëherë është më mirë të ndiqni zemrën.

Hëna 3. Forca e jetës

Ju jeni persona aktivë, të guximshëm dhe gjithmonë në lëvizje. Ju pëlqen arti dhe aventura, pavarësia juaj është ajo që ju ndan nga pjesa tjetër. Ju jeni emocionalisht të fortë dhe jeni plot talent, por përulësia juaj e madhe ju bën të humbni vendosmërinë ndonjëherë.

Ju keni një zemër të madhe dhe jeni plot ide. Në dashuri nuk jeni të trembur, nëse ju pëlqen një person ju bëni gjithçka për ta provuar. Gjëja interesante për ju është që me mënyrat tuaja të të bërit dhe të angazhuarit në marrëdhënie, ju mund të lini një shenjë në jetën e të tjerëve dhe është e pamundur t’ju harrojnë.

Hëna 4. Paqe dhe qetësi

Ju jeni një person i orientuar drejt paqes dhe qetësisë, jeni të qetë, paqësorë dhe të qëndrueshëm. Ndonjëherë ju etiketojnë si “të vjetër”, por arsyeja është se keni ide të qarta dhe dini si të veproni me jetën.

Edhe nëse nuk ju pëlqen të shkëlqeni, shumë ju shohin si një udhëheqës në aftësinë tuaj për t’u përballur me situatat më të vështira. Zakonisht preferoni të shmangni gjetjen e vetes në rrethana të vështira, por në këto raste mos harroni se talenti dhe fuqia juaj janë pikat tuaja të forta.

Ju dashuroheni shumë shpejt dhe me personin që ju pëlqen ju ofroni gjithçka dhe menjëherë. Ju mendoni se dashuria duhet të jetohet pa kufi dhe ju pëlqen t’u tregoni të gjithëve se jeni të lumtur. Ju nuk keni problem të tregoni ndjenjat, madje edhe ato negative. Ju jeni një person shumë i fortë.

Hëna 5. Të qëndrueshëm dhe të ekuilibruar

Karakteristika juaj kryesore është qëndrueshmëria. Ju keni një ekuilibër të lakmueshëm emocional, ju jeni persona të kujdesshëm dhe bujarë. Ju keni ide shumë të qarta, aq shumë sa që ndonjëherë përpiqeni të kënaqni gjithçka sipas dëshirës tuaj, gjë që ju bën më pak tolerantë. Ju jeni kokëfortë, sepse besoni se vetëm idetë tuaja janë të sakta. Mundohuni të relaksoheni, kombinoni dashurinë tuaj për punë me besimin, dhe do të shihni se do të merrni rezultate më të mira.

Mos u tallni me asnjë mendim, të gjithë do t’ju ndihmojnë të rriteni nëse mësoni t’i dëgjoni. Në dashuri jeni duke kërkuar. Partneri juaj duhet të jetë 100% i besueshëm, përndryshe ju mendoni se po humbni kohën kot. Ju e dini se si t’i menaxhoni emocionet tuaja dhe madje edhe nëse jeni shumë të dashuruar, nuk e lejoni veten të verboheni nga dashuria dhe gjithmonë përpiqeni të tregoni se jeni persona të pjekur.

Hëna 5. Kurajozë dhe pasionantë

Ju jeni persona shumë pasionantë. Ju mund të shijoni jetën edhe në mënyrën më të thjeshtë. Ju jeni shumë të zotë me fjalët dhe gjithmonë dini se si t’i shprehni idetë tuaja për të tjerët. Ju jeni shumë të sinqertë dhe të drejtpërdrejtë, prisni sinqeritet dhe respekt nga të tjerët. Ju luftoni për të pamundurën, doni të arrini qëllimet tuaja dhe ndiheni të kënaqur me atë që bëni.

Në dashuri e dini si ta vlerësoni partnerin tuaj. Nuk ju pëlqen të jeni vetëm sepse ju pëlqen të ndani rritjen tuaj personale me dikë të veçantë. Ju jeni shumë xhelozë dhe nuk mund t’i fshihni këto ndjenja. Ju pëlqen ta bëni partnerin tuaj të qeshë, por gjithashtu ju pëlqen që ai të ju bëjë të qeshni dhe t’ju bëjë të ndiheni mirë. Ju duhet një person që është i gatshëm t’ju njohë plotësisht dhe që ju pranon ashtu si jeni. / meb.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close