ZZZFun

Zgjidhni një guaskë dhe zbuloni mesazhin që ju jep

A jeni një person kureshtar? A ju pëlqen të merrni mesazhe? Zbuloni mesazhin e guaskës. Këto mesazhe mund t'ju japin informacion të dobishëm për sfidat e jetës tuaj. A jeni gati të shihni se çfarë fati ka rezervuar për ju?

Guaska 1

Këshilla për ju është t’i përmbaheni fakteve, në vend që t’i lini emocionet tuaja të dominojnë aftësitë tuaja të arsyetimit. Do të jeni shumë më të qartë kur të rishikoni ngjarje dhe të dhëna të vërteta, në vend që të shtoni perspektivën tuaj dhe ndjenjat personale në secilën situatë. Po, emocionet tona janë të rëndësishme dhe gjithashtu mënyra se si ndjehemi për situatat e ndryshme, megjithatë, për ditët në vazhdim do të jetë më mirë të qëndrojmë besnikë ndaj ngjarjeve reale, sesa të përfshihemi në një tërheqje emocionale.

Guaska 2

Ju keni dominuar dhe kapërcyer një detonator emocionesh që ju largoi dhe ju mbajti në një vorbull, ku u ndjetë si të burgosur në një vend të errët dhe të thellë. Ju keni arritur pjekurinë emocionale përmes 2 mënyrave: “vetvetes së jashtme” dhe tejkalimit të egos negative. Tani mos u habitni nëse butoni “Zemërim emocional” rishfaqet sërish. Po shfaqet përsëri për ju, kështu që mund të ndryshoni historinë, mënyrat si reagoni, duke aplikuar mekanizmat tuaj të rinj të përballimit psikologjik në situatën aktuale.

Guaska 3

“Vetja juaj më e lartë” ka shumë mesazhe për ju tani. Nëse nuk keni shpenzuar kohë në soditje të brendësisë së vetes suaj, bëjeni tani. Nëse tashmë e keni bërë një gjë të tillë, mund t’ju ​​duhet të shtoni ato momente meditimi dhe heshtjeje për t’u lidhur me të pavetëdijshmen tuaj. Informacioni që ka për ju është atje, ai është në dispozicion si një udhëzues i mençurisë dhe mund të arrihet dhe të lexohet vetëm për një kohë të shkurtër. Mos e humbni rastin. / meb.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close