ZZZFun

Zgjidhni një zemër dhe zbuloni nga çfarë keni më shumë frikë

Zbuloni frikën tuaj më të madhe.

Shikoni foton dhe zgjidhni njërën nga katër zemrat.

1. Zemra e verdhë

Nëse keni zgjedhur një zemër të verdhë, stabiliteti dhe harmonia janë të rëndësishme në jetën tuaj.

Ju nuk jeni nga ata njerëz që janë të gatshëm të marrin lehtë një aventurë dhe të marrin vendime spontane.

Jeta juaj po shkon sipas planit.

Ju jeni të hapur ndaj botës.

Frika juaj kryesore është humbja e një të dashuri, transmeton lajmi.net.

2. Zemra e kaltër qiellore

Zemra e kaltër qiellore zgjidhet nga njerëzit që kanë qëllime të qarta në jetë dhe gjithmonë përpiqen t’i arrijnë ato.

Këta njerëz gjithmonë bëjnë gjithçka sipas planit, dhe nëse ka ndonjë devijim nga plani, kjo mund të ndikojë tek ata.

Frika kryesore është dalja nga zona e rehatisë, devijimi nga plani dhe, për pasojë, lind paniku.

3. Zemra e kuqe

Nëse zgjedhja juaj bie në zemrën e kuqe – ju jeni një person i qetë dhe i arsyeshëm, dhe në jetë shpesh jeni vëzhgues.

Ndonjëherë jeni shumë i prekshëm dhe çdo gjë e vogël mund t’ju zemërojë, transmeton lajmi.net.

Keni frikë nga situatat e konfliktit dhe shumë shpesh merrni një pozicion neutral.

Meqenëse ju jeni një person që nuk konflikton dhe që nuk dëshiron të ofendojë askënd, natyrisht që ne mund ta quajmë natyrën tuaj të butë dhe jo konfliktuale.

4. Zemra e kaltër

Njerëzit që zgjedhin një zemër të kaltër janë emocionalisht shumë të varur nga ajo që thonë të tjerët.

Është shumë e rëndësishme që ata të dinë se si duken në sytë e të tjerëve dhe çfarë do të mendojnë. Frika kryesore është dënimi i të tjerëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close