Foto

22 ilustrime që vërtetojnë se bota është një vend i çmendur

Bota po ndryshon me shpejtësi dhe ne bashkë me të. Fatkeqësisht, jo të gjitha këto ndryshime janë në avantazhin tonë.

Disa njerëz kanë shprehur shqetësimet e tyre se ku po shkojmë, përmes artit. Kemi përzgjedhur 22 prej ilustrimeve më pikante, që shfaqin disa prej problemeve më serioze që ndesh shoqëria jonë globale sot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close