Foto

Çfarë ndodh kur amerikanëve u kërkohet të vendosin vendet evropiane në hartë? Rezultatet janë shumë për të qeshur

screen-shot-2016-10-10-at-10-27-54

Çfarë ndodh kur u jep amerikanëve harta politike memece të Evropës dhe u kërkon t’i plotësojnë  emrat e shteteve? Buzzfeed e ka provuar, dhe përgjigjet janë vërtetë argëtuese.

Duket se njerëzit kanë prirjen të dijnë se nga vijnë prindërit, gjyshërit apo stërgjyshërit e tyre, por përtej kësaj, njohuritë nisin e hollohen.

screen-shot-2016-10-10-at-10-31-12

Vendet skandinave janë “të ftohtë”, ose kanë popullsi me “njerëz bjondë shumë seksi”.

screen-shot-2016-10-10-at-10-31-49

Shumë prej atyre që u përgjigjën, ndonëse nuk e njohin mirë gjeografinë, duket se njohin fare mirë “Boratin”.

screen-shot-2016-10-10-at-10-32-54

screen-shot-2016-10-10-at-10-33-25

screen-shot-2016-10-10-at-10-33-43

Shumica dinë edhe se ku është Rusia dhe që atje bën ftohtë.

screen-shot-2016-10-10-at-10-34-34

Kur nuk e di përgjigjen, thjeshtë tund kokën dhe buzëqesh sikur e di.

screen-shot-2016-10-10-at-10-35-25

Kishte dhe shumë ndjesa. Për mamanë dhe për… Znj. Harris, që me sa duket ka qenë zysha e Gjeografisë.

screen-shot-2016-10-10-at-10-36-28

screen-shot-2016-10-10-at-10-36-48

Ndërkohë që është vërtetë për të qeshur, duket se janë shumë amerikanë që kanë nevojë t’ia heqin pluhurin Atlasit dhe të zbulojnë se si është bota në anën tjetër të oqeanit. / bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close