Foto

Del në ankand një fotografi e Elizabeth Taylor në Akapulko

Do të nxirret në ankand një fotografi e aktores ditën e dasmës së saj me Michael Todd, bashkëshortin e tretë, në Akapulko. Një fotografi e këndshme ku të dy dalin në shoqërinë e komedianit të famshëm Cantinflas. Tailor ka deklaruar se ai, bizhuteritë dhe Richard Burton ishin dashuritë e jetës së saj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close