Foto

Dje ishte Super Hëna e fundit e 2017-ës. Dhe pamjet ishin magjike

Trilogjia e Super Hënave – një seri prej tre Super Hënash ka nisur dje në mbrëmje. Do të vazhdojë në 1 janar dhe 31 janar 2018. Fenomeni hënor ndodh kur Hëna është në pikën më të afërt të Tokës dhe shfaqet më e madhe se zakonisht. Dje nuk ka zhgënjyer: pamjet janë fantastike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close