Foto

FOTO: Në sulm

Rio de Janeiro, Brazil, 2 maj 2017: Një polic drejton armën kundër disa qytetarëve që plaçkisin një kamion, të cilit i kanë vënë flakën bandat e narkotrafikantëve në përplasjet që shpërthyen mes forcave të rendit dhe grupeve kriminale. Policia konfiskoi 30 pushkë dhe ndaloi të paktën dyzetë persona. Që nga fundi i Olimpiadës, organizuar në Rio në 2016, dhuna në qytet është shtuar. Megjithatë, në dy vitet e fundit numri i metropoleve më të populluara të vendit, si Sao Paulo, ka rënë në mënyrë drastike. Foto e Silvia Izkuierdo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close