Foto

Foto që rrezikojnë të mbeten vetëm një kujtim

Për shkak të luftimeve në Lindjen e Mesme, pamjet e “Nuses së Shkretëtirës”, qytetit Trashëimi të Njerëzimit dhe simbol i një kryqëzimi të lashtë kulturash rrezikojmë që, nga sot e tutje, t’i shohim vetëm në foto kujtimesh.

Screen Shot 2015-05-24 at 21.17.58 Screen Shot 2015-05-24 at 21.18.56 Screen Shot 2015-05-24 at 21.18.51 Screen Shot 2015-05-24 at 21.18.46 Screen Shot 2015-05-24 at 21.18.41 Screen Shot 2015-05-24 at 21.18.35 Screen Shot 2015-05-24 at 21.18.30 Screen Shot 2015-05-24 at 21.18.23 Screen Shot 2015-05-24 at 21.18.18 Screen Shot 2015-05-24 at 21.18.12 Screen Shot 2015-05-24 at 21.18.05

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close