Foto

FOTO: Skuadra të posaçme testojnë Murin e Trumpit

Muri – ai i që Donald Trump ka siguruar se dëshiron të ndërtojë në kufi me Meksikën – nuk është ngritur ende. Por për t’u siguruar që barriera e ardhshme do të jetë e pakalueshme, funksionarë të Doganës dhe Sigurisë së Kufirit janë duke testuar prototipet nëpërmjet ekspertëve të ngjitjeve. / Bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close