Foto

FOTOGALERI / Rregulli është një art

Vendosni librat sipas rendit alfabetik, i ndani veshjet në bazë të ngjyrës dhe i vendosni me rregull në sirtarë? Kjo galeri fotografish është për ju. Seria “Arrangements” e fotografes amerikane Emily Blincoe do t’ju dhurojë paqen e shqisave. Nuk është galeri për të çrregulltit kronikë

1 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close