Foto

Fotoja e ditës dhe mesazhi që ajo përcjell

Fotoja e ditës nga The Guardian

Los Anxhelos, SHBA

Një protestuese e veshur si Lady Liberty mban një kukull, që duket si një foshnje me ngjyrë, ndërsa demonstruesit marshojnë kundër ndarjes së fëmijëve të emigrantëve nga familjet e tyre.

Fotografia: Mario Tama / Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close