Foto

FOTOKOLAZH / Eksperimentet e parë të fotografive me ngjyra nga Rusia

Portrete familjesh në vitet 1960, fëmijë me veshje tradicionale dhe Stalini në arkivol, i rrethuar nga një det me lule… një ekspozitë e re ka shfaqur eksperimentet më të hershëm në fotografinë me ngjyra në Rusi. Dhe tregon jetën atje nga vitet 1860, deri në vitet 1960
rus 1
Portret i Aleksej Nikolaeviç Tiutçevit, me bashkëshorten e tij Anna Iosifovna dhe vajzat e tyre, Anna dhe Maria Aleksejevna, 1864.
rus 2
Fëmijë me veshje tradicionale, 1909-1914.
rus 3
Portret i një vajze me kostum Rusia e Vogël. Shën Petërsburg, 1900
rus 4
Printim me autokrom, 1909-1914.
rus 5
1909-1914
rus 6
“Në kujtim të shërbimit tim ushtarak”. Shën Petërsburg, 1911
rus 7
Fotomontazh: Bëhuni gati!. 1932.
rus 8
Marinarë të rinj. Fundi i viteve 1940.
rus 9
Studente. Fillimi i viteve 1950.
rus 10
Funerali i Stalinit në Moskë. Mars 1953.
rus 11
Shiu. Foto e viteve 1960.
rus 12
Pa emër (Flamuri). Foto e viteve 1960

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close