Foto

FOTOLAJM / Njësoj si pas një apokalipsi

Dikush ishte përpjekur që të vidhte naftë nga një naftësjellës në Nigeri. DHe mori flakë. Kishte shumë trupa të djegur rreth e rrotull. Fotografia është bërë pesë minuta pas shpërthimit (Foto: Akintunde Akinleye)

Akintunde Akinleye's shot of a man rinsing soot from his face

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close