Foto

Fotot më të mira të eklipsit total të Superhënës

Foto e marrë që nga Griffith Park në Los Angeles në 30 janar 2018.

Miliona njerëz e shijuan këtë të mërkurë eklipsin e plotë të superhënës blu, një dukuri që u pa në Amerikën e Veriut, Azi dhe në Oqeani.

Superhëna e parë që nga Singapori në 31 janar 2018.

Hëna vendoset pas qytetit të Jeruzalemit në 31 janar 2018.

Hëna e kuqe gjatë eklipsit hënor parë në Pekin, Kinë në 31 janar 2018.

Hëna gjatë një eklipsi hënor në Xhakartë në 31 janar 2018.

Superhëna që nga Karolina e Veriut, USA.

Imazh i kombinuar që tregon Hënën gjatë eklipsit, në Xhakartë në 31 janar 2018.

Hëna e parë nga qyteti i Legazpit, në Albay, 340 km në juglindje të Manilës në Filipine, 31 janar 2018.

Sipas Nasës në vitin 2018 do të ketë dy eklipse të plota hënore, kjo e 31 janarit dhe 27 korrikut. / bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close