Foto

ILUSTRIMET – Si ta mësoni fëmijën tuaj të vizatojë, duke përdorur numrat

Dikush ka gjetur një metodë fantastike jo vetëm për të bërë fëmijët që të jenë të interesuar në matematikë, por edhe për të stimuluar anën e tyre krijuese: t’i mësojë të vizatojnë duke përdorur numrat. Ideja është e thjeshtë: vogëlushi ose vogëlushja juaj duhet të shtojnë vija në një numër bazë, me qëllim që të dalë një skicë. Në fakt është aq e lehtë, sa edhe fëmijët më të vegjël do të mund ta bëjnë – dhe të argëtohen njëkohësisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close