Foto

Kalimi tranzit i Mërkurit para Diellit: Këto janë fotografitë astronomike të vitit

Dje, nga ora 13.12 deri në orën 20.42, Mërkuri ka përshkuar diskun diellor. Ka qenë tranziti i parë i planetit më të brendshëm të Sistemit Diellor, që mund të shihej nga rajoni ynë, në 13 vitet e fundit, një ngjarje me interes shumë të madh shkencor. Ja fotografitë e bëra nga Toka dhe hapësira.

1 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close