Foto

Momenti tronditës, kur refugjati hidhet në shina bashkë me bashkëshorten dhe foshnjën

a6Një familje e dëshpëruar refugjatësh është fotografuar teksa tërhiqet zvarrë nga një tren i nisur drejt Austrisë nga autoritetet hungareze, të cilët donin t’i dërgonin në një kamp imigrantësh.

Pasi ishin lejuar më në fund të largoheshin nga Budapesti me një tren për në Europën perëndimore, pas një dite plot tension përballë policisë, qindra refugjatë u detyruan prej policëve me skafandra dhe shkopinj gome, që të shkojnë drejt një kampi për refugjatë – gjë që shkaktoi përplasje me ata që janë të dëshpëruar për të nisur një jetë të re në Europën perëndimore.

Në një sekuencë veçanërisht tronditëse të ngjarjeve, një baba i mbërthyer prej emocionet përpiqet në mënyrë të dëshpëruar që të mbrojë bashkëshorten dhe foshnjën që të mos ia marrin – i shtrirë në shina, në shenjë proteste, për shkak se oficerët i tërhoqën me forcë, ndonëse për sigurinë e tyre.

Refugjati serian u hodh në mes të shinave bashkë me bashkëshorten dhe foshnjën etyre, në shenjë proteste, sapo kuptoi që drejtimi i marrë nuk ishte jë prej vendeve të Europës perëndimore, por një kam refugjatësh aty pranë./Daily Mail

a1 a9 a8 a7 a5 a4 a3 a2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close