Foto

Mos i humbi këto fotografi të njerëzve të famshëm në rininë e tyre

Kur i shihni këto fotografi, pikësëpari ju shihni fëmijë të adhurueshëm dhe adoleshentë që bëjnë gjëra të zakonshme: ngasin biçikletën, luajnë lojëra, kalojnë kohë me familjen dhe as nuk e kanë idenë se çfarë e ardheje i pret. Por kur vjen koha, ata të gjithë do të bëhen të famshëm dhe të suksesshëm – disa do të aktrojnë, të tjerë do të këndojnë, e disa madje do të udhëheqin kombe.

Screen Shot 2016-04-22 at 14.05.08

7-vjeçari George Clooney, kur të rritej do të ngjante fiks si babai i tij, Nick.

obama

4-vjeçari Barak Obama mëson të ngasë biçikletën, viti 1965.

fideli

17-vjeçari Fidel Kastro luan basketboll në shkollë të mesme.

Ali

Muhammad Ali, i lindur me emrin Cassius Clay, Jr., në moshën 12 vjeç. Foto e vitit 1954.

wayne

19-vjeçari John Uayne, në vitin 1926.

sinatra

Frank Sinatra në moshën 10 vjeç, në vitin 1925.

monroe

Marilyn Monroe, në moshën 19 vjeç, në vitin 1945.

audrey

Audrey Hepburn në moshën 13 vjeç, viti 1942.

churchill

14-vjeçari Uinston Churchill me uniformë shkolle, në vitin 1889.

De Niro

Robert De Niro, 7 vjeç, fotografi e vitit 1950.

belluci

Vajza e thjeshtë italiane, Monica Bellucci në vitin 1975.

mccartney

8-vjeçari Paul McCartney me babanë e tij, në vitin 1950. /www.bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close