Leksione të rëndësishme për t’u mësuar nga Anna Delvey

  Friedrich Nietszche / Kështu foli filozofi!

  Mirë se erdhe 1984. Provoni ta imagjinoni veten pa Internet!

  Si pritet të ndryshojë politika e jashtme italiane, pas fitores së Xhorxhia Melonit

  FILOZOFI / Zoti, debati i përjetshëm për misterin e fundit

  Të çmendur? Bethoven, Moxart, Pikaso, Van Gog, pse gjenitë nuk janë asnjëherë normalë

  Margaret Thatcher dhe Ten Hsiao Pin: Zonja e Hekurt dhe Dragoi

  ARKIVAT / Kur Putini i thoshte Bushit: “Çfarë? George, Ukraina as shtet nuk është!”

   Margaret Thatcher dhe Ten Hsiao Pin: Zonja e Hekurt dhe Dragoi

   Cila ishte kompania më e pasur në histori?

   Kush ishte Juda Iskarioti, dishepulli që tradhëtoi Jezu Krishtin?

   Nëntë qytetërimet që patën një fund misterioz

   Xhordano Bruno: Vdekja e një filozofi në turrën e druve

   Cili është qytetërimi më i vjetër në botë?

   Si qytetërimi Minoan hodhi themelet e Evropës moderne

   Kush janë 5 vitet më të këqija në historinë e njerëzimit

   Athina, shtëpia e demokracisë:Nga Antikiteti në modernitet

   Armët, çeliku dhe sëmundjet, përcaktuan epërsinë e evropianëve mbi pjesën tjetër të botës

   Back to top button