Foto

Rrëfim fotografik: Jeta prapa Perdes së Hekurt

Ai ndau familje, shkëputi njerëz nga punët dhe u mori jetën 136 personave, që më kot u përpoqën ta kalojnë. Tani, 25 vjet pas rënies së Murit të Berlinit, një libër i ri zbulon se si ishte jeta në Republikën Demokratike Gjermane, Gjermania Lindore.

1 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close