Foto

“SPACESHIP” / Pamje mahnitëse nga qendra e Apple (Foto)

Kampusi i ri, madhështor i gjigantit kompjuterik Apple. Fotot  flasin për një vëmendje shumë të lartë, të treguar ndaj çdo detaji të ndërtesës në formë kampusi.

Kjo ndërtesë është projektuar nga Steve Jobs, përpara se të vdiste më 2011-ën dhe është ndërtuar në Cupertino, California.

Ajo ka harkun më të madh të qelqtë, të ndërtuar ndonjëherë dhe do të jetë e rrethuar nga mijëra pemë.

Kampusi ka kushtuar 5 bilionë dollarë dhe pritet të përfundojë në pranverë të këtij viti.
Fotot e marra me dron janë vërtetë mahnitëse…

1486530749_131486530741_121486530648_071486530643_06

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close