Foto

Toka dhe “plagët” e saj, ashtu si i sheh një astronaut

Pamje panoramike të vendeve ku njeriu ka lënë një gjurmë të dukshme. Planeti ashtu si shihet nga një astronaut

Screen Shot 2015-06-05 at 10.33.41

Gërmime në minierën e Tagebau Hambach në Gjermani, një rezervë natyrore qymyri

Screen Shot 2015-06-05 at 10.33.57

Një vendpushimi ndërkontinental, me shumë ura private, në ishullin koralor të Bora Boras, në Polinezi

Screen Shot 2015-06-05 at 10.38.06

Mijëra puse për nxjerrjen e naftës në Teksas

Screen Shot 2015-06-05 at 10.39.15

Porti i Chittagong, in Bangladesh, ku punojnë afro 200 mijë vetë. Por pasi të magjepseni nga simetria shumëngjyrëshe, ndaluni pak tek ngjyra e ujit: rrëfen kushtet e tmerrshëm në të cilët punojnë ata që shkarkojnë këta gjigandë

Screen Shot 2015-06-05 at 10.41.15

Rendi rigoroz dhe gjeometrik i kopshteve të rezidencës mbretërore të Het Loo, Vendet e Ulët. Krejt e kundërta e pamjes që do të kish nëse do “i ishte lënë natyrës”

Screen Shot 2015-06-05 at 10.42.54

Plazh në Viareggio, Itali, i mbushur me cadra

Screen Shot 2015-06-05 at 10.44.03

Minierë uraniumi në Arlit, Niger. Prej këtu nxirren cdo vit 3400 tonë të metalit që furnizon industrinë bërthamore franceze. /Bota.al

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close