Foto

Vogëlushë me qenë të mëdhenj. Janë fotografi që të ngrohin zemrën

“Vogëlushët dhe qentë e tyre të mëdhenj” është një projekt fotografik shumë i bukur i Andi Seliverstof, që fokusohet në lidhjen e pathyeshme mes ëmijëve të vegjël dhe qenve të tyre me përmasa të mëdha. Fotografi kaloi katër muaj duke bërë me mijëra fotografi në Shën Petërsburg, përpara se të realizonte një libër me disa qindra prej fotografive më të mira. /bota.al

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close