30/07/2022

  A është i negociueshëm imperializmi?

  27/07/2022

  Kriza energjetike do e përçajë Evropën

  25/07/2022

  Pse Bashkimi Evropian duhet t’i hapë dyert për Ballkanin Perëndimor

  25/07/2022

  Basti i çmendur i Putinit, nuk është i pazakontë për “diktatorët e naftës”

  24/07/2022

  A do dëmtohet uniteti perëndimor ndaj Ukrainës nga rënia e Draghi-t në Itali?

  23/07/2022

  Ushqimi mund të jetë arma më e fundit në betejat e shekullit XXI-të

  23/07/2022

  Kriza energjetike në Evropë, Macron dhe Scholz duhet të arrijnë një marrëveshje të madhe

  13/07/2022

  Në një botë kaq të ndërlidhur, fati i Ukrainës na intereson të gjithëve

  08/07/2022

  Çfarë e bën një shtet një Fuqi të Madhe?

  08/07/2022

  Çfarë na tregon rënia e perandorive për luftën në Ukrainë

  Back to top button