04/06/2023

  Çfarë ndodh kur udhëheqësit shpërfillin të vërtetën?

  04/06/2023

  Evropa duhet të gjejë një ekuilibër midis aleancës me SHBA-në dhe “autonomisë strategjike”

  26/05/2023

  A po e zëvendëson Kina Amerikën në skenën botërore?

  21/05/2023

  Vdekja e çuditshme e individit liberal

  14/05/2023

  Afrimi me Kinën do t’i kushtojë jo pak Emannuel Macronit

  09/05/2023

  Diktatorët po fitojnë epërsi në spiunazh

  09/05/2023

  Perëndimi po përgatitet për shpërbërjen e Rusisë

  07/05/2023

  Pse Amerika ka ende nevojë për Evropën

  02/05/2023

  Rënia e peshës së Evropës në skenën botërore

  01/05/2023

  Evropa është paranojake, por nuk po merr asnjë masë kundër përgjimeve të paligjshme

  Back to top button