ZZZFun

Test: Zgjidhni një imazh për të zbuluar se cila është sfida juaj e pazgjidhur e fatit!

Në jetën e secilit prej nesh ka disa aspekte në të cilat gjithmonë lindin sfida. Sipas disave, është karma e jetës së kaluar me të cilën duhet të përballesh në këtë jetë. Zgjidhni një imazh për të zbuluar se cila është sfida juaj e pazgjidhur e fatit!

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Në jetën tuaj të kaluar, keni kaluar shumicën e kohës vetëm, të izoluar dhe të ndjerë të braktisur nga të tjerët. Kjo është arsyeja pse ju vlerësoni marrëdhëniet tuaja dhe do të bëni gjithçka për të mos lejuar që një marrëdhënie të prishet.

Ndonjëherë ju mund të shihni vetëm të mirat tek një person, ose të shihni potencialin e tij, dhe është e vështirë të heqësh dorë nga ai ideal kur një marrëdhënie bëhet toksike. Kur kjo të ndodhë me ju, luftoni për të më shumë seç duhet. Kjo është për shkak të frikës suaj për të qenë vetëm ose frikës se mos merrni mbështetje dhe miratim nga të tjerët.

Nëse mësoni të njihni me kohë shenjat paralajmëruese, do të shpëtoni nga dhimbja dhe zhgënjimi. Sfida mund të jetë në një ose të gjitha marrëdhëniet tuaja: marrëdhëniet me familjen, miqtë, marrëdhëniet romantike dhe/ose biznesi.

Nr. 2

Ju keni përjetuar shumë situata të vështira në jetën tuaj të kaluar dhe vendimet e nxituara kanë çuar në rezultate të pafata. Vendimet tuaja ju kanë vënë ju dhe të tjerët në rrezik, financiarisht dhe fizikisht.

Këto gabime ndihmuan në uljen e vetëbesimit dhe kjo u bart në jetën aktuale. Ka disa mënyra për ta zgjidhur këtë problem: merrni pak kohë për të menduar me kujdes për vendimet tuaja dhe për të përcaktuar të gjitha veprimet e suksesshme dhe të mençura që keni ndërmarrë në të kaluarën e afërt.

Një këshillë tjetër është të mos kërkoni mendime dhe këshilla nga njerëzit e tjerë pasi kjo mund të shkaktojë edhe më shumë konfuzion.

Nr. 3

Në një jetë të mëparshme, ju keni qenë vazhdimisht viktimë e mashtrimit. Kjo ju ka bërë të qëndroni larg të tjerëve dhe për këtë arsye ndonjëherë nuk e dini se kujt mund t’i besoni. Në këtë jetë do të tërhiqni njerëz që do të testojnë besimin tuaj dhe besimin tek ata.

Çelësi është t’i kushtoni vëmendje intuitës suaj dhe t’u besoni njerëzve kur ju tregojnë saktësisht se kush janë. Shenjat janë gjithmonë aty, ndoshta jo në fillim, por ato janë gjithmonë aty. Është gjithmonë më mirë të gjesh kohë për t’u lidhur me njerëzit ndërsa ndërton marrëdhënie me ta.

Pas rreth 3 muajsh do të mund të kuptoni natyrën e tyre dhe më pas mund të vendosni vetë nëse ata janë të denjë të jenë në rrethin tuaj të brendshëm apo të jashtëm, nëse meritojnë të jenë miqtë tuaj apo thjesht të njohurit tuaj.

Back to top button