20/05/2022

  Pse Perëndimi duhet t’i japë fund sa më shpejt luftës në Ukrainë

  20/05/2022

  A është ende e mundur diplomacia ndërmjet Rusisë dhe Perëndimit?

  20/05/2022

  A është feja vija e re ndarëse, midis Rusisë dhe perëndimit?

  19/05/2022

  Lufta imponon përshpejtimin e integrimit të Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian

  18/05/2022

  Rebusi i gazit në Evropë

  16/05/2022

  Ngacmimi i “ariut” të plagosur: Ç’do të ndodhë kur Suedia dhe Finlanda të anëtarësohen në NATO?

  15/05/2022

  Hipokrizia, si shenja dalluese e kësaj lufte çnjerëzore

  15/05/2022

  Fundi i naivitetit: Si NATO duhet ta forcojë mbrojtjen e Balltikut

  13/05/2022

  Joshja e çuditshme e popujve nga udhëheqësit autoritarë

  13/05/2022

  Ja si po e transformon Evropën pushtimi rus i Ukrainës

  Back to top button