Mistere

Jo vetëm një Atlantidë. Zëra nga bota e nënujshme

 

Screen Shot 2015-09-03 at 11.15.27 PM

Ideja që qytete të mëdhenj, të pasur me dije dhe thesarë të harruar qëndrojnë të fshehur në thellësitë e deteve josh shumëkënd. Rrallë ndodh që të kalojë një vit pa dalë dikush që të pretendojë se ka gjetur Atlantidën. Po çfarë ka në të vërtetë atje, poshtë dallgëve? Një vështrim në disa prej qyteteve të fundosur që janë zbuluar anembanë botës, si dhe një përpjekje për të ndarë faktet nga sajesat…

[real3dflipbook id=”466″]


Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close