ZZZFun

Merrni një mesazh të veçantë për këtë moment në jetën tuaj nga reja juaj e preferuar

Zgjidhni një nga tre retë dhe më pas vazhdoni për të lexuar mesazhin. Cilën zgjidhni?

Nëse keni zgjedhur:

Reja e parë

Fëmijëria ka qenë një kohë shumë e veçantë për ju dhe ju e mbani gjithmonë në mendimet tuaja. Ju pëlqen të mbani mend momentet kur luanit dhe ndonjëherë ishit një person i vogël shumë naiv, shumë në kundërshtim me personin e fortë dhe të sigurt që jeni sot.

Do të dëshironit të ktheheshit pas në kohë, por siç e dimë të gjithë, nuk mund ta bëni këtë, por në imagjinatën tuaj mund të ekzistoni ashtu siç dëshironi.

Reja e dytë

Jeni shumë të lidhur me njerëzit, të cilët në jetën tuaj duken figura atërore apo të nënës, gjithmonë përpiqeni të jeni pranë tyre dhe të përkëdheleni dhe merrni këshillat më të mira;

Për të qenë i sinqertë, jo gjithmonë i ndiqni ata që ju këshillojnë, por ju pëlqen t’i dëgjoni. Bota juaj është gjithmonë e qëndrueshme dhe në përgjithësi ndiheni mirë për gjithçka rreth jush.

Reja e tretë

Shumë herë ju ndjeni se nuk jeni në vendin ku dëshironi ose duhet të jeni, por as nuk ndaloni së ëndërruari për këtë. Duke i mbajtur gjallë ato ëndrra, ju e dini se në një moment, do të jeni plotësisht të kënaqur me atë që keni arritur … .

Duhet të keni parasysh se baza kryesore për të qenë të lumtur është të përqendroheni në atë që keni, sesa në atë që nuk keni në jetën tuaj. Bëni kujdes me këtë gjë!!

Back to top button