Keshilla

“Mos lejo asnjë që të thotë se nuk je e bukur. Mund të thonë ca të duan, ti qëndro e drejtë me veten”

Në këtë artikull ju sjellim disa nga thëniet më të bukura të këngëtarit të mirënjohur të muzikës rap, Eminem.

“Ndonjëherë ndihesh i lodhur. Ndihesh i dobët. Dhe kur ndihesh i dobët, dëshiron thjesht të heqësh dorë. Ama duhet të kërkosh brenda vetes. Duhet ta gjesh fuqinë e brendshme dhe ta shfaqësh. Gjej motivimin për të mos u dorëzuar dhe të mos jesh një dështak”.

“Prapa çdo personi të suksesshëm, qëndron një tufë me persona që e urrejnë”.

“Mos lejo asnjë që të thotë se nuk je e bukur. Mund të thonë ca të duan, ti qëndro e drejtë me veten”.

“Nëse nuk do të kishte drama dhe negativitet në jetën time,a tëherë gjithë këngët e mia do të ishin të dobëta e të mërzitshme”.

“Nuk më intereson nëse je me ngjyrë, i bardhë, heteroseksual, biseksual, homoseksual, i shkurtër, i gjatë, i dobët, i shëndoshë, i pasur apo i varfër. Nëse sillesh mirë me mua, do të sillem dhe unë mirë me ty. Shumë e thjeshtë”.

“Mos u mundo të më gjykosh, ti s’e ke idene se nëpër çfarë kam kaluar”.

“Disa njerëz ëndërrojnë për suksesin, ndërkohë që të tjerë zgjohen dhe punojnë fort për ta arritur atë”.

“Vendose kokën në jastëk dhe fli. Ndoshta një ditë do të zgjohesh dhe gjithçka që po kalon do të duket si një ëndërr”.

“Për njerëzit që kam harruar t’i falenderoj, ndoshta nuk keni kaluar nëpër mendjen time për një arsye dhe nuk e meritoni një falenderim gjithsesi”.

“Ke armiq? Shumë mirë. Kjo tregon se ke qëndruar i fortë në diçka që ke besuar”.

Back to top button