Uncategorized

Rriten rastet në Austri

Ka pasur një rritje të numrit të rasteve të koronavirusit në Austri, pas shifrave relativisht të qëndrueshme deri në pjesën më të madhe të qershorit. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive në Austri tani është rreth 787, krahasuar me 470 para fundjavës.

Një numër shkollash janë mbyllur në disa rrethe në provincën e Austrisë së Epërme dhe pothuajse 1.400 njerëz janë në karantinë në atë zonë, pas shpërthimeve të reja të koronavirusit, duke përfshirë një grup në një kishë. Aktualisht ka 229 raste aktive në krahinë, 99 prej tyre të lidhura me kishën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close