ZZZFun

Test: Zgjidhni një simbol dhe zbuloni se çfarë ju bën të palumtur

Përqendrohuni dhe zgjidhni mandalën që ju pëlqen më shumë. Do t’ju zbulojë se çfarë duhet të ndryshoni në karakterin tuaj për të qenë të lumtur.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Ju jeni një person shumë i sjellshëm dhe i sinqertë dhe shumë ju vlerësojnë për këtë. Megjithatë, në vend që të përqendroheni vazhdimisht te të tjerët, ndonjëherë duhet t’i kushtoni vëmendje vetes. Ju duhet të mësoni të mbroni kufijtë tuaj personalë.

Mos harroni se shumë njerëz janë të pakënaqur pikërisht për shkak të pamundësisë për të thënë “jo”. Prandaj, për shkak të frikës se mos ofendojnë dikë, këta njerëz zakonisht lëndohen. Me fjalë të tjera, mos lejoni që të tjerët të sundojnë jetën tuaj, edhe nëse ata janë njerëzit më të afërt me ju.

Mos u shqetësoni sepse ata do ju kuptojnë dhe ju pranojnë. Nga ana tjetër, ata që nuk dinë të vlerësojnë individualitetin e të tjerëve dhe besojnë se të gjithë duhet t’i kënaqin me diçka, nuk e meritojnë të jenë pranë jush.

Nr. 2

Ju jeni një person i mbyllur dhe introvert nga natyra, kështu që shpesh ndiheni të vetmuar. Sidoqoftë, nuk duhet të keni frikë të shpreheni. Për ta bërë këtë, së pari duhet të ndaloni së menduari se çfarë do të thonë të tjerët për ju.

Mos harroni se do të jeni në gjendje të tërhiqni njerëzit e duhur drejt jush vetëm nëse nuk pretendoni të jeni dikush tjetër. Mos kini frikë të bëni gabime sepse të gjithë jemi njerëz, të gjithë bëjmë gabime dhe mësojmë. Mos kini frikë të jeni vetvetja dhe të jeni të vërtetë.

Nr. 3

Ju jeni një person simpatik dhe interesant, por gjëja më e rëndësishme që duhet mbajtur mend është të mos harroni veten. Kështu, ndonjëherë ju ndjeni se monotonia dhe rutina e përditshme ju privojnë nga i gjithë gëzimi i jetës.

Ndonjëherë, ju mendoni se bota për të cilën keni punuar aq shumë do të shembet nëse ndaloni së punuari qoftë edhe për një moment dhe nuk do të jeni në gjendje ta rindërtoni atë më vonë. Por gjithmonë mund të lini mënjanë aktivitetet rutinë dhe të shijoni ato gjëra që ju bëjnë të lumtur.

Mos harroni se fundi i botës nuk do të ndodhë nëse i shtyni gjërat për një moment. Mendoni se cilat vende doje të vizitonit, por vazhduat ta shtynit udhëtimin, ose cilat gjëra dëshironit të blinit, por vendosët t’i kurseni. Mos harroni se jeta është shumë e shkurtër për ta kaluar atë të mbërthyer në një rutinë të vazhdueshme dhe të mërzitshme.

Back to top button