Thenie

“Vendi më i mirë ku mund të qash, është mes krahëve të një nëne”

Në këtë artikull do të mund të lexoni disa nga thëniet më të bukura, të cilat mundohen të përkufizojnë një nga marrëdhëniet më të bukura dhe më të forta, atë midis një nëne dhe vajzës së saj.

“Fjalët janë të pamjaftueshme për të shprehur dashurinë që ekziston midis një nëne dhe vajzës së saj”.

Mamaja ime më mësoi se mendja e një femre duhet të jetë pjesa më e bukur e saj”. – Sonya Teclai

Mamaja ime është pjesë e imja. Këtë gjë nuk mund ta thuash dot për të gjithë njerëzit, përveç se për tëafërmit dhe për ata që të dhurojnë organet”. – Carrie Latet

Vendi më i mirë ku mund të qash, është mes krahëve të një nëne”. – Jodi Picoult

“Një vajzë është një nga dhuratat më të bukura që bota mund të të ofrojë”. – Laurel Atherton

“Një vajzë është një mrekulli që nuk rresht asnjëherë së qenuri një mrekulli. Plot me bukuri dhe përherë e dashur, e kujdesshme dhe fantastike”. – Deanna Beisser

“Nuk ka rëndësi se sa vjeçe mund të jesh, ndonjëherë një vajzë thjesht ka nevojë për nënën e saj”. Cardinal Nernukkid

“E dua mamin njësoj siç e duan pemët ujin dhe diellin. Ajo më ka ndihmuar të rritem dhe të arrij lartësitëe duhura”. – Terri Guillemets

Të jesh një nënë është një zotësi, jo një marrëdhënie biologjike”. – Robert A. Heinlein

“Dashuria e një nëne për fëmijën e saj nuk krahasohet me asgjë në këtë botë. Nuk njeh ligje, detyrime, merr përpara çdo gjë sado e rëndë që i del”. – Agatha Christie

Back to top button