ZZZFun

Kafsha e parë që shihni flet shumë për ju: mace apo flutur?

Çfarë keni parë fillimisht në këtë foto? Testi i maces ose fluturës do të zbulojë diçka që ende nuk e dini për veten tuaj: gati për të gjetur atë që kemi menduar për ju?

Sot, kemi huazuar një ilustrim të bërë nga artisti japonez Hiroki Takeda, i cili është i famshëm për bërjen e imazheve me kafshë vërtet të bukura.

Ky në veçanti përfaqëson dy kafshë që luajnë së bashku: ajo që ne duam të dimë, megjithatë, është ajo që keni parë të parën?

Çfarë keni parë më parë midis dy kafshëve: macen apo fluturën? Le të zbulojmë se çfarë po na fshihni dhe të shohim nëse ishim në gjendje të merrnim me mend se kush jeni.

MACJA

Macja, në fakt, është një simbol që mbart me vete shumë kuptime: nga të qenit një portal mes dy botëve e deri te të parit e vetes më “qartë” se të tjerat, macja përfaqëson një person përfundimisht të mençur dhe të thellë!

Ju me siguri nuk jeni dikush që hidhet me kokëfortësi në gjëra edhe pse nuk ju mungon guximi. Ju jeni në gjendje të mendoni thellë dhe ta përdorni përvojën tuaj në përdorim të mirë. Ju jeni pothuajse të mençur “nga natyra” dhe prej kohësh keni zhvilluar disa karakteristika që ju lejojnë të jetoni një jetë me … sy hapur!

Ju jeni në gjendje t’i shihni njerëzit ashtu siç janë dhe nuk keni frikë të përballeni me të tjerët. Për më tepër, macja është një simbol që shpesh i referohet sensualitetit, lidhjes midis elementeve të jetës dhe natyrës: ju kurrë nuk e humbni busullën, keni këmbët në tokë dhe e dini se çfarë doni nga jeta. Jo keq, apo jo?

FLUTURS

E brishtë dhe e lehtë, e lirë, por gjithashtu e ekspozuar ndaj rreziqeve të vazhdueshme. Flutura është një simbol vërtet interesant për të zgjedhur (dhe për të parë).

Sigurisht që ju jeni një person që nuk e keni problem të hiqni qafe konstruktet shoqërore ose rregullat “absurde” të jetesës së përbashkët.

Ju keni shkuar gjithmonë kundër rrymës dhe gjithmonë do të shkoni atje: vërtet nuk ju intereson gjykimi i të tjerëve!

Edhe pse duket si një kafshë pa perspektiva të mëdha, flutura është në të vërtetë simboli i metamorfozës dhe paqëndrueshmërisë, i shpirtit dhe butësisë.

Ju jeni një person që nuk ka frikë nga e ardhmja dhe që e hedh veten me mish e me shpirt në atë që bën. Jo vetëm që jeni të guximshëm dhe të shkathët, por as nuk shqetësoheni për pasojat e veprimeve tuaja.

Ju jeni një person jashtëzakonisht spiritual, i lidhur me të tjerët dhe gjithashtu me shpirtrat që kanë vdekur: mbase nuk i keni kuptuar ende këto fuqitë tuaja ose ndoshta keni “frikë” nga ajo që ato përfaqësojnë!

Me pak fjalë: ju jeni një person i lirë, pa frikë dhe gati për aventura.

Back to top button
Close
Close