ZZZFun

Cilën kafshë e patë fillimisht? Zgjedhja juaj tregon se çfarë prisni nga një marrëdhënie

Gati për t’i zbuluar? Për të marrë pjesë është shumë e thjeshtë, fillimisht mendoni se cilën kafshë keni vënë re në imazh dhe më pas kontrolloni rezultatin.

Nëse keni parë:

Macen

Kjo kafshë është sinonim i bindjes, por edhe i mosbesimit. Jeni tipi i personit që nuk kënaqet lehtë në asnjë lidhje; për t’ju fituar, dikush duhet të provojë se ia vlen vërtet.

Jeni në kërkim të një personi metodik, të drejtpërdrejtë, i cili ka plane shumë të përcaktuara mirë. Për ju, kjo është thelbësore, pasi është gjithashtu e përqendruar dhe 100% e fokusuar në qëllimet tuaja.

Nuk po kërkoni një të dashur, që tallet me gjithçka apo nuk ka shumë përgjegjësi, po kërkoni dashuri serioze.

Miun

I lezetshëm, por më i pabesë, miu përfaqëson inteligjencën. Personi i duhur për ju duhet të jetë intensiv, i vendosur dhe që dëshiron gjithçka për ju.

Nuk po kërkoni një partner konvencional, tip që dëshiron t’i kalojë fundjavat në shtëpi, thjesht duke parë një film. Keni nevojë për dikë që t’ju heqë nga rutina juaj, t’ju çojë në klub ose të vizitojë vende që nuk e kishit menduar kurrë se mund t’i bënit.

Edhe nëse jeni krejtësisht e kundërta e kësaj, dijeni se dashuria do t’ju kapë në befasi, duke vënë në rrugën tuaj një person të gëzueshëm, jashtëzakonisht impulsiv, i cili do t’ju nxjerrë nga zona juaj e rehatisë.

Back to top button