ZZZFun

Maska që zgjidhni do të tregojë një anë të fshehur të personalitetit tuaj

Zgjidhni maskën tuaj për të zbuluar se kush jeni në të vërtetë.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Nëse kjo është maskë e zgjedhjes suaj, atëherë ju jeni lloji i personit që përpiqeni të mbani të fshehura idetë tuaja.

Shkëndijat e lëshuara nga sytë tuaj, të pasqyruara në maskë, përfaqësojnë idenë tuaj origjinale. Keni frikë se dikush mund ta përdorë atë kundër jush, ta vjedhë ose ta përdorë për diçka që nuk ishte planifikuar.

Idetë dhe projektet tuaja janë gjëja më e rëndësishme që keni në jetë, si ato profesionale ashtu edhe ato personale, dhe nëse ka diçka që dëshironi ta fshihni nga të tjerët, të gjitha ato propozohen, të paktën derisa ta kuptoni vetë.

Nr. 2

Nëse e shikoni këtë maskë, do të thotë që ju jeni lloji i personit që fshihni ngrohtësinë tuaj të brendshme nga të tjerët.

Çfarë do të thotë saktësisht kjo? Në botë, ju zakonisht dukeni të fortë dhe të ftohtë, por e dini që natyra juaj e vërtetë është e ngrohtë dhe miqësore, edhe nëse vendosni të mos e tregoni.

Bujaria e madhe që keni harxhuar ndër vite është abuzuar nga ata që nuk e kuptojnë vlerën e ngrohtësisë njerëzore dhe tani keni frikë nëse mirësia juaj do të pranohet përsëri.

Nr. 3

Kjo maskë përfaqëson llojin e personit i cili në mënyrë aktive dhe pasive përpiqet të fshehë atë që mendon për të tjerët. Mund të thuhet se nëse e zgjidhni atë, jeni shumë të kujdesshëm dhe kuptoni në mënyrë të përsosur se si po ecën individi tjetër.

Sidoqoftë, preferoni të mbani vëzhgimet tuaja brenda dhe të mos i zbuloni ato. Pra, nëse një person po ju gënjen, përpiquni ta kuptoni, por do të vazhdoni, sepse me të vërtetë nuk duhet të shqetësoheni për ata që nuk mund të jenë as të sinqertë me ju.

Nr. 4

Nëse kjo është maska e zgjedhjes suaj, atëherë ju jeni lloji i personit që përpiqeni të fshehni epshin tuaj të brendshëm.

Në rast se nuk e dinit, epshi nuk duhet të jetë vetëm fizik, ai vlen edhe për një objekt ose qëllim.

Sidoqoftë, në këtë rast, nuk e zbuloni kurrë se sa i fiksuar jeni thellësisht me të. Pse keni frikë se dëshirat tuaja mund të keqkuptohen dhe se të tjerët mund t’ju gjykojnë për këtë, në mënyrë që t’i mbani ato të fshehura nga pjesa tjetër e njerëzve dhe të jetoni jetën sikur të mos kishte ndodhur asgjë.

Nr. 5

Nëse e keni vërejtur këtë maskë, do të thotë që kurrë nuk doni të zbuloni dhimbjen që ndjeni në asnjë moment të caktuar.

Ju lëndoheni, dhe të tjerët ju lëndojnë gjithashtu, por pavarësisht gjithçkaje, ju vazhdoni të buzëqeshni me gjithë dhimbjen në zemrën tuaj.

Pse po e beni kete? Në thelb sepse ju mendoni se betejat tuaja emocionale janë vetëm tuajat dhe se askush nuk mund të kuptojë me të vërtetë gjërat që ju kanë ndodhur ose sa keni vuajtur. Prandaj, sillni në botë atë që ndjeni dhe buzëqeshni.

Nr. 6

Kjo maskë e gjashtë i përshtatet përsosmërisht një personi që nuk guxon kurrë t’u tregojë të tjerëve atë që do më shumë për veten e tij.

Për ju, dashuria është thjesht thelbësore, por ajo që ju mbani në zemrën tuaj është menduar për njerëz të veçantë, kështu që mënyra se si e shprehni dashurinë tuaj rezervon atë që dëshironi të transmetoni me të vërtetë.

Si pasojë, ju preferoni ta mbani këtë ndjenjë shumë të fortë brenda jush derisa të gjeni dikë që e meriton aq shumë.

Back to top button
Close
Close