Your Life

Nëse të ka thyer zemrën nuk është shpirti yt binjak

Them se ishte naive të dashurohesha duke menduar se ai ishte shpirti im binjak. Me të vërtetë dëshiroja që ai të ndizte dritën në zemrën time, por isha shumë gabim. Çdo pjesë e qenies time ndjehej aq e lidhur me të dhe e tërhequr nga buzëqeshja e tij, saqë e lejova veten ta bëja pa u menduar dy herë. Ishte aq e lehtë dhe e bukur ta dashuroja, saqë nuk mund të gaboja me të. Unë i dhashë prioritet, sepse në atë kohë ndjeva që marrëdhënia jonë kishte potencial dhe se ia vlente t’i jepja dashurinë time të pakushtëzuar.

Në fillim, gjithçka erdhi pa mundim, ai ishte aq i përqendruar tek unë sa isha dhe unë tek ai, dhe të dy filluam të ndërtojmë diçka të veçantë. Çdo sekondë që kaluam së bashku ndjehej si një përjetësi dhe unë isha konsumuar me dashurinë e tij si kurrë më parë. Do të doja të besoja se të dy kishim synimet më të mira kur vendosëm t’i jepnim vetes një shans. Të dy e ndienim se mund të ishim mirë së bashku, por ndërsa marrëdhënia jonë përparonte, gjërat u ndërlikuan.

Ne filluam të grindeshim shumë, ajo që dikur ishte e palodhur, është bërë e lodhshme. Eshtë pothuajse sikur intensiteti i dashurisë sonë është kthyer përmbys gjatë natës. Kur më së paku e prisja, ai hoqi dorë nga ajo që ndërtuam sikur nuk do të thoshte asgjë. Ishte tronditëse dhe kaq e dhimbshme ta shihje duke u larguar, sikur po ikte nga një makth. Asnjë shpjegim, asnjë shans për të diskutuar gjërat dhe për të rivlerësuar situatën tonë. Ai u zhduk dhe ma theu zemrën në një milion copa.

E di që meritoj shumë më tepër, kështu që kaloj shumë kohë duke fajësuar veten se kam besuar se ishte shpirti im binjak. Një shok shpirti nuk do të linte pas dore ndjenjat e mia si ai, një shok shpirti nuk do të hiqte dorë nga një marrëdhënie, një shok shpirti nuk do të ma prishte zemrën. Ai mund të mos ketë qenë shoku im i shpirtit, por unë përsëri e doja dhe i dhashë gjithçka që kisha. I dhashë një shans, e ftova në botën time dhe nuk dyshova për asnjë sekondë.

Pse duhet të lëndojë kaq shumë për të dashur? Pse tradhëtia të dhemb si një kamë që të kalon menjëherë në zemër? Unë e urrej që kam gabuar në lidhje me të. Urrej që nuk i kam parë më herët vlerat e tij të vërteta. Unë dua ta ndëshkoj atë sepse më shkeli, por gjithashtu dua të ndëshkoj veten time që e lashë zemrën time të dashurohet me të. Ia dhurova zemrën një djali të gabuar por unë nuk do të heq dorë nga dashuria. Mund të ma ketë thyer zemrën por nuk më ka thyer mua.

Back to top button