ZZZFun

Një nga këto mace mistike ka një mesazh të veçantë për ju

Të jesh i lumtur mund të jetë një sfidë emocionuese, por, sipas shumë njerëzve, diçka shumë e vështirë për t’u arritur ose të paktën për t’u njohur kur e rrokim.

Nuk ka asnjë recetë të vetme për të qenë të lumtur. Por ka disa udhëzime që mund të jenë të dobishme për ata që synojnë të kultivojnë kopshtin e lumturisë së tyre personale. Prandaj bëni zgjedhjen tuaj.

Nëse keni zgjedhur:

Macja e parë

Ju do të gjeni lumturinë kur të hiqni zakonin e krahasimit të vetes me të tjerët. Mos mendoni se të tjerët kanë më shumë fat, më shumë para, më shumë bukuri, më shumë gëzim, se gjithçka është e lehtë për ta.

Kur krahasojmë veten me të tjerët, vibracioni ynë zvogëlohet dhe gjithmonë do të ketë një shenjë trishtimi në zemrat tona, sepse thellë brenda vetes nuk e pranojmë veten.

Shikoni jetën tuaj, vlerësoni atë që keni, dashurinë që ju rrethon, atë që keni arritur, falënderoni për gjithçka dhe do të shihni që ditët tuaja do të fillojnë të shkëlqejnë dhe të mbushen me lumturi.

Macja e dytë

Lumturia do të vijë në jetën tuaj kur të guxoni t’i jepni fund situatave në jetën tuaj që nuk ju bëjnë të lumtur, dhe do të qëndroni atje që të mos vuani.

Eshtë e vërtetë që marrja e vendimeve shpesh dëmton, veçanërisht nëse ato bëhen radikale; megjithatë, për të vazhduar të dimë se ata janë të gabuar, që nuk të lejojnë të vazhdosh, ata thjesht na çojnë drejt vetëmashtrimit dhe që mbulimi i diellit me gisht nuk funksionon kurrë.

Guxoni t’i bëni këto ndryshime me shumë besim, kërkoni atë që dëshironi shumë dhe jini të lumtur një herë e përgjithmonë.

Macja e tretë

Nëse doni të jeni të lumtur, ndaloni së menduari për të kaluarën, për gjithçka që ju ka ndodhur ose ju ka bërë të vuani, sepse e kaluara nuk mund të ndryshohet, dhe atë që ka ndodhur ju duhet ta shëroni, duhet të falni, duhet të lëshoni, sepse inati është si të marrësh helm.

Prandaj, është e rëndësishme që ju të mbushni zemrën tuaj me dashuri, duhet të filloni të shijoni të tashmen, të mbushni veten me iluzione për atë që vjen në jetën tuaj, me lumturinë që hyn në ju ngadalë dhe do të shihni se ekzistenca është magjike nëse duam të bëhet.

Back to top button
Close
Close