ZZZFun

Test: Zgjidhni një planet dhe zbuloni personalitetin tuaj të vërtetë

Falë këtij testi të personalitetit do të mund të zbuloni disa aspekte të fshehura të karakterit tuaj. Ju thjesht do të duhet të bëni një zgjedhje

created by Polish

T’i nënshtroheni një testi personaliteti herë pas here është shumë e rëndësishme, sepse na lejon të mësojmë më shumë për aspektet më pak sipërfaqësore të thelbit tonë të vërtetë.  Shpesh ndodh që ne kemi instinkte dhe i shpërfillim ato, ndoshta sepse nuk kemi guxim të rrezikojmë ose ndoshta sepse kuptojmë se mund të marrim një rrugë të gabuar ose të rrezikshme.

Njohja e kufizimeve dhe defekteve tuaja është gjithashtu e rëndësishme, sepse na lejon të përballemi më mirë me jetën e përditshme. Ky test do t’ju ndihmojë të njihni më mirë personalitetin tuaj të vërtetë, pa filtra. Për mirë ose për keq, është e rëndësishme të dini se kush jeni në të vërtetë. 

Gjithçka që duhet të bëni është të shikoni imazhin e mësipërm dhe të zgjidhni një nga katër opsionet. Kemi katër planetë: Tokën, Marsin, Jupiterin dhe Saturnin. E dimë se çfarë po mendoni. Jo, ne nuk e kemi vënë Hënën sepse është një satelit, jo një planet. Cilin nga këta katër planetë preferoni? Cili ju tërheq më shumë vëmendjen? Bëni zgjedhjen tuaj, lëreni veten të udhëhiqeni nga instinkti dhe më pas zbuloni profilin që përputhet me planetin tuaj ideal.

Toka

Ju keni zgjedhur planetin tonë. Kjo do të thotë që ju jeni një person i lidhur me dashuritë familjare. Vështirë se do të largoheni për një kohë të gjatë, do t’ju mungonin shumë njerëzit për të cilët kujdeseni më shumë. Jeni të dashuruar pas traditave, bëni numërimin mbrapsht kur afrohen Krishtlindjet. Uniteti është i rëndësishëm për ju, nuk ka asgjë më të mirë se të jeni së bashku me të dashurit tuaj, mundësisht përpara një oxhaku dhe një filmi të mirë në televizion.

Marsi

Eshtë e mundur të shihet ky planet me sy të lirë edhe nga Toka. Nëse e keni zgjedhur, do të thotë se jeni një person që duhet të mbani gjithmonë gjithçka nën kontroll. Nuk ju pëlqen të improvizoni dhe nuk i duroni dot surprizat. Ju ndjeni nevojën për të planifikuar gjithçka dhe kjo ju pengon të shijoni jetën në maksimum.

Jupiteri

Në traditën greke, ky ishte planeti i çiftëzuar me Zeusin. Kjo do të thotë qartë se sa lider jeni. Nevoja juaj për të udhëhequr është e dukshme që në takimin e parë. Ju nuk merrni urdhra nga askush, keni një personalitet shumë të fortë dhe gjithmonë dini çfarë të bëni kur përballeni me një situatë të komplikuar. Zgjidhja e një problemi nën presion është lojë fëmijësh për ju.

Saturni

I njohur edhe si planeti me unaza, Saturni ka frymëzuar shumë vepra letrare dhe muzikore. Ju ndoshta e keni zgjedhur për këtë arsye. Ju keni një shpirt të sjellshëm, jeni bujar me të tjerët dhe gjeni gjithmonë fjalën e duhur për t’i dhënë ngushëllim atyre që kanë nevojë. Ju keni shije të shkëlqyera, ju pëlqen gjithçka që është vërtet e bukur. Stili juaj është unik dhe i pagabueshëm, por nuk ju pëlqen të jeni në qendër të vëmendjes.

Back to top button