ZZZFun

Testi i Syrit: Zbulo diçka që nuk e dije mbi veten tënde

Sytë janë pasqyra e shpirtit (por edhe e personalitetit): zgjidhni midis shtatë figurave ato sy që ju godasin më shumë dhe zbuloni diçka që nuk dinit për karakterin tuaj.

Para se të filloni provën, çlironi mendjen nga ankthet dhe shqetësimet dhe përqendrohuni tek sytë në figurë. Zgjidhni atë që mendoni se ju përfaqëson më së miri: secila prej tyre është bartëse e një mesazhi të saktë shpirtëror dhe mund t’ju ndihmojë të kuptoni më mirë anët e personalitetit tuaj, për të cilat ndoshta nuk keni qenë në gjendje të mendoni. A keni bërë zgjedhjen tuaj? Le ta zbulojmë se çfarë do të thotë.

Nëse keni zgjedhur syrin e kuq

Zjarri i jetës digjet brenda jush. Ju jeni një person me burime dhe energji, në harmoni të përsosur me botën dhe me njerëzit përreth jush. Sidoqoftë, duhet të mësoni të lini të ikë të kaluarën dhe të projektoni veten në mënyrë më koherente në të ardhmen tuaj. Mos kini frikë të dëgjoni instinktet dhe pasionet tuaja.

Nëse keni zgjedhur syrin në trekëndësh

Ju jeni një person jashtëzakonisht reflektues dhe i mençur. Ju keni qenë në gjendje të vlerësoni përvojat tuaja të kaluara dhe do i bëni ato të disponueshme për të tjerët, për t’i ndihmuar ata të hapin sytë dhe të jetojnë më mirë. Ju mund të jeni një udhëzues i mundshëm shpirtëror.

Nëse keni zgjedhur syrin në bravë

Ju jeni një person jashtëzakonisht karizmatik dhe jepni një dritë që mund të rrezatojë të gjithë ata që janë përreth jush. Ju mund të ndikoni dhe të frymëzoni zgjedhjet e të tjerëve falë atmosferës suaj pozitive.

Nëse keni zgjedhur syrin e gjelbër, të verdhë dhe blu

Ju jeni të zhytur në mendime dhe reflektime. Mendja juaj është e mbushur me projekte dhe ide, por shpesh jeni të bllokuara nga mendimet dhe pavendosmëritë. Ju jeni shumë të ashpër me veten tuaj: kini guximin ta lini veten të shkojë, dhe do të jeni në gjendje të shkëlqeni me një dritë edhe më të fortë.

Nëse keni zgjedhur syrin super të gjallë

Mos lejoni që njerëzit të hyjnë lehtësisht në jetën tuaj. Ju jeni mjaft të mbyllur dhe të rezervuar, veçanërisht në lidhje me sferën tuaj personale. Por mos lejoni që përvojat negative t’ju kufizojnë në të ardhmen dhe të prishin marrëdhëniet tuaja me të tjerët.

Nëse keni zgjedhur syrin e purpurt

Ju jeni unik në llojin tuaj dhe keni një shpirt jashtëzakonisht të mirë. Sidoqoftë, për ndonjë arsye të çuditshme, nuk besoni mjaftueshëm në veten tuaj: rruga për një jetë më të qetë fillon pikërisht nga këtu. Nga vetë-pranimi.

Nëse keni zgjedhur syrin blu

Ju jeni të kujdesshëm dhe misteriozë. Nuk e hapni zemrën tuaj kollaj dhe për këtë arsye njerëzit mbështeten te ju, kur kërkojnë një njeri tek i cili të besojnë. / meb.al

Back to top button