ZZZFun

Zgjidh një simbol dhe zbulo mesazhin psikik për ty

Patkoin, monedhën me fat apo tërfilin do të zgjidihni?

Patkoin, monedhën me fat apo tërfilin do të zgjidihni?

Patkoi:

Ndikimi energjik i kësaj jave do të përqendrohet në sqarimin e mendimeve tuaja, duke ju dhënë më shumë dritë dhe një ndjenjë qartësie, në mënyrë që ta shihni jetën tuaj nga një këndvështrim tjetër dhe më i lartë. A nuk është për t’u habitur se si befas i shihni gjërat shumë më qartë sesa njohuritë tuaja të mëparshme? Thellësia që po përjetoni është një grumbullim i përvojave që keni pasur javët e fundit.

Monedha me fat:

Tema e ditëve tuaja të ardhshme ka të bëjë me Karman, çlirohuni nga nevoja për të treguar këndvështrimin tuaj dhe për t’i bërë të tjerët përgjegjës për veprimet tuaja. Ju mund të jeni të sigurt se energjitë po punojnë për të balancuar karmën në çdo situatë të jetës tuaj. Gjithmonë ka pasur një rregull natyror të ekuilibrit ose kthimit të energjisë në jetën tuaj. Këshilla për ditët në vijim është të falënderoni për bekimet tuaja dhe gjithmonë të përpiqeni ta jetoni jetën tuaj me integritet dhe pasion.

Tërfili:

Ju jeni aq të përqendruar në qëllimet tuaja saqë jeni jashtë ekuilibrit dhe është koha të bëni një pushim ose t’i jepni kohë rutinës. Mundohuni ta shpërbleni veten me një pushim të merituar për të rregulluar shëndetin tuaj mendor. Nëse është e mundur, caktoni pak kohë për veten tuaj ose planifikoni një ose dy ditë pushimi dhe “filkeni” botën e jashtme kur shkoni natën në shtëpi. Mendja juaj, trupi juaj dhe shpirti juaj do t’ju falënderojnë.

Back to top button