ZZZFun

Zgjidhni një mandala kristali të artë dhe merrni një mesazh

Megjithëse ka 3 simbole për të zgjedhur, interpretimi i gjithsecilit do të jetë i ndryshëm dhe do të jehojë me situatat e jetës së secilit individ.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Eshtë koha që ju të filloni të merrni më shumë përgjegjësi në jetën tuaj. Edhe nëse ndiheni paksa të frikësuar ndonjëherë, mos lejoni që kjo t’ju ndalojë të jetoni jetën që meritoni. Çfarë do të thotë? Epo, kjo do të thotë disa gjëra:

Ju jeni gati të filloni një fazë të re në jetën tuaj. Engjëlli Gabriel është me ju tani. Ju mund të pastroni veten nga veprat tuaja të këqija nëse merrni kohë të shkoni brenda për të reflektuar dhe marrë përgjegjësi për veprimet dhe mosveprimet tuaja.

Duke marrë përgjegjësinë për jetën tuaj dhe mënyrën se si gjërat shikohen në këtë moment, ju jeni të shëndetshëm, të pastër dhe lëshoni karma negative dhe krijoni karma të mira / pozitive në jetën tuaj. Çelësi këtu është të mos përsërisni atë që keni punuar kaq shumë për ta ndryshuar.

Nr. 2

Një farë do të mbillet sot që ka një potencial të jashtëzakonshëm dhe fantastik për ju në një të ardhme të largët. Kjo ide / farë do të marrë shumë kohë, planifikim dhe durim.

Lërini detajet të vijnë tek ju pa e imponuar këtë mundësi të shkëlqyeshme të materializohet para kohe.

Zgjohuni duke ditur se ka shumë mundësi në majë të gishtave tuaj që ju presin.

Nr. 3

Mirë, është koha të hiqni dorë nga varësia që e dini se po ju mbyt. Të gjithë kemi varësi të ndryshme: kafeina, pirja e duhanit, alkooli, veprimi.

Të gjithë kemi diçka që bëjmë, marrim pjesë në atë që dimë se nuk është e mirë për shpirtin. Sot është dita e përsosur për të ridrejtuar këtë sjellje jo të shëndetshme dhe për ta zëvendësuar atë me diçka pozitive që është e mirë për shpirtin.

Nëse keni toleruar njerëz negativë për një kohë të gjatë, mbase tani është koha për të bërë një hap prapa, edhe nëse kurioziteti juaj pëlqen atë që bëni, shpirti juaj nuk ka nevojë për të. Ushqejeni shpirtin tuaj, jo kaosin tuaj.

Back to top button
Close
Close