Teknologji

Ja si të ndiqni hashtaget në Instagram

Instagrami ka prezantuar mundësinë për të ndjekur hashtags në rrjetin social, duke u dhënë përdoruesve një mënyrë të re për të zbuluar dhe për të qëndruar në krye të interesave të tyre të preferuar.
Nëse e doni të jeni të informuar mbi tendencat e artit të thonjve në #floralnails ose shikoni videot e ndryshëm në #oddlysatisfying, tani thjesht mund të klikoni “ndiqni” në një faqe hashtag për të parë postimet nga ai hashtag në murin tuaj.
Nëse keni nevojë për një frymëzim, gjithashtu mund të shikoni hashtaget që njerëzit e tjerë ndjekin në profilet e tyre, për aq kohë sa ato shpërndahen publikisht.

Ja se si ta përdorni veçorinë e re.
Ndjekja e një hashtag është sikur të ndjekësh një mik.

Për të filluar, kërkoni një temë që ju intereson ose prekni një hashtag nga çdo postim. Do të shihni hashtagët e ndryshëm të shfaqur në rezultatet e kërkimit së bashku me llogaritë përkatëse.
Kur të gjeni një hashtag që ju pëlqen, hapni faqen e hashtag dhe klikoni lehtë mbi butonin folloë Do të fillosh të shohësh mesazhe të reja nga ai hashtag në faqen tënd dhe disa nga tregimet më të fundit në shiritin e tregimeve./Bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close