Foto

Nju Jorku, si asnjëherë në realitet

Nuk ka dyshim se Nju Jorku ka qenë gjithmonë një qytet shumë fotozhenik, por edhe një fotograf i mirë bën që çdo cep të jetë më i bukur në foto sesa në jetën reale. Pikërisht këtë ka bërë Franck Bohbot me këtë seri imazhesh në të cilën Nju Jorku ndriçon më shumë se kurrë. Fotot tregojë ngjyra, ndriçim dhe një atmosferë që për fat të keq nuk do ta kishim shijuar nëse nuk do të ishte ky aparat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close