Thenie

10 thëniet më të bukura mbi gatimin nga Julia Child. Nëse kërkon motivim për të gatuar, duhet t’i lexosh

Julia Child ishte një kuzhiniere dhe autore e njohur amerikane për librat e kuzhinës. Në këtë artikull do tëmund të lexoni disa nga thëniet më të bukura të saj mbi gatimin, të cilat padyshim do t’ju shtyjnë t’i kushtoni më tepër kohë kuzhinës.

1. “Isha vetëm 32 vjeçe, kur fillova të gatuaj. Deri atëherë, unë vetëm haja.

2. “Një festë pa ëmbëlsirë, është thjesht një takim.

3. “Unë mendoj se çdo grua duhet të ketë një ndezës”.

4. “Njerëzit që e pëlqejnë ushqimin, janë gjithmonë njerëzit më të mirë.

5. “Është e vështirë të imagjinohet një qytetërim pa qepë.

6. “Me gjalpë të mjaftueshëm, çdo gjë del e mirë.

7. “Gjeni diçka, për të cilën të jeni të apasionuar dhe tregohuni vazhdimisht të interesuar për atë gjë.

8. “Kujtohuni gjithmonë: Nëse jeni vetëm në kuzhinë dhe ju ikën qengji, gjithmonë mund ta merrni atë. Kush ka për ta ditur?”

9. “Më pëlqen të gatuaj me verë. Ndonjëherë e vendos edhe në ushqim…”

10. “Thjesht fol me zë të lartë dhe shpejt, dhe shprehe qëndrimin tënd me bindje të plotë, siç bëjnë francezët, dhe ke për të kaluar një kohë të mrekullueshme!”

Back to top button