ZZZFun

Bardhë e zi: Cilën kafshë shihni në fillim? Zbuloni veten tuaj të vërtetë

Po kërkoni një test personaliteti që mund të zbulojë veten tuaj të vërtetë? Atëherë ju jeni në vendin e duhur. Do t’ju duhet të bëni një zgjedhje instinktive dhe do të jenë sytë tuaj ata që do t’ju udhëheqin.

Ju do të mësoni më shumë për veten tuaj përmes zgjedhjes që sapo keni bërë. A panë sytë tuaj fillimisht një nga dy kafshët: tigër apo majmun?  Figura bardhezi ofronte këto dy mundësi, zbuloni tani kush jeni.

Nëse keni parë TIGRIN fillimisht: jeni një person analitik, i organizuar me aftësi të mëdha organizative. Keni nevojë për rregull, konkretësi dhe pika fikse në jetë. Jeni të saktë, logjikë dhe racionalë. Emocionet mund t’ju pushtojnë nëse nuk i kontrolloni ato, duhet të mësoni ta lini veten të shkojë. Ekuilibri midis botës së përsosur që shihni dhe magjisë së emocioneve ekziston. Kërkojeni dhe do të jetoni shumë të qetë.

Nëse keni parë majmunin së pari: jeni një person emocional, i ndjeshëm dhe ëndërrimtar. Dini të jetoni me pak dhe ju pëlqen të zbuloni shpirtrat e njerëzve. Ju shpesh jeni të zhgënjyer nga pritshmëritë për gjërat, njerëzit dhe situatat. Jeni impulsivë, e lini veten të udhëhiqeni nga instinkti dhe jeni krijues. Arti është jeta juaj në të gjitha format dhe ju bën të ëndërroni. Mos harroni të jeni edhe praktikë kur bëhet fjalë për problemet.

Back to top button