ZZZFun

Gjëja e parë që shikon do të të japë një këshillë

1. Figura me kapuç

Ai që duhet të monitoroni tek vetja, kur është fjala për marrëdhëniet, është durimi juaj. Ju tentoni të humbni kontrollin shumë shpejt dhe mund t’i vendosni marrëdhëniet tuaja të veçanta në rrezik. Kushtojini vëmendje fjalëve dhe qëndrimeve tuaja sepse ato nuk mund të ndryshohen, pavarësisht se si ndiheni. Nëse ndiheni të zemëruar dhe të paduruar, largohuni nga partneri juaj dhe kthehuni kur jeni më të qetë, kjo do t’ju ndihmojë të ruani marrëdhënien tuaj.

2. Fytyra e Monalisas

Nëse fytyra e Monalisas rroku vëmendjen tuaj, pika që kërkon vëmendje në marrëdhëniet tuaja është tejkalimi i romancës suaj. Para së gjithash, duam ta bëjmë të qartë se të qenit në gjendje të shohësh bukurinë dhe dashurinë në marrëdhëniet është një dhuratë, një karakteristikë shumë e rëndësishme. Megjithatë, nëse nuk ka balancë të shëndetshme, ky romantizëm mund të dëmtojë lidhjen, sepse ne synojmë të injorojmë problemet në favor të lumturisë kalimtare, gjë që i bën situatat negative gjithnjë e më të mëdha. Duke pretenduar se gjithçka është në rregull, kur nuk është, i përkeqësojmë gjërat.

3. Njeriu i ulur me rroba rozë

Nëse ky njeri ishte figura e parë që patë, frika e konfliktit është një tipar që duhet të punoni. Ju jeni shumë të frikësuar për të shprehur veten se si ndiheni me të vërtetë për personin tjetër dhe rrezikoni të humbni interesin. Nuk është gjithmonë e lehtë të tregosh vërtetësinë tënde, por është e vetmja mënyrë për të ndërtuar marrëdhënie të forta. Shpesh, gjërat më të vështira janë më esencialet.

4. Njeriu me flokë gri dhe mjekër në këndin e sipërm të djathtë

Nëse ky njeri ka tërhequr vëmendjen tuaj më shumë se çdo figurë tjetër, jini të kujdesshëm për vetëvlerësimin tuaj. Sa herë që tregoni veten me besim të madh, vetëvlerësimi juaj mund të dëmtojë jetën tuaj të dashurisë. Kujdesuni për veten, bëni gjëra që ju bëjnë të lumtur dhe bëheni prioritet tuaj. Në këtë mënyrë, gjërat shkojnë më natyrshëm në marrëdhëniet tuaja.

Back to top button