Thenie

“Nëse dëshiron diçka të bërë mirë, bëje vetë”.  Thënie të veçanta nga Napoleon Bonaparti

“Mos e ndërprit asnjëherë armikun tënd, kur ai është duke bërë një gabim”.

“Guximi nuk është të kesh fuqinë për të vazhduar përpara, por të ecësh përpara, kur nuk të kanë mbetur më fuqi”.

“Më trego një familje lexuesish, dhe unë do të tregoj njerëzit që realisht e zotërojnë botën”.

“Imagjinata e qeveris botën”.

Asgjë nuk është më e vështirë, dhe as më e veçantë, se sa të jesh në gjendje për të vendosur”.

“Nëse dëshiron diçka të bërë mirë, bëje vetë”.

Ka vetëm dy fuqi në botë, shpata dhe mendja. Në planin afatgjatë, shpata është gjithmonë e mundur
nga mendja”.

“Bota vuan shumë. Jo nga dhuna e njerëzve të këqinj, por nga heshtja e njerëzve të mirë”.

“Arsyeja se pse shumë njerëz dështojnë, në vend që të korrin sukses, është se ata shesin atë që duan mëtepër, me atë që e duan për momentin”.

“Guximi është si dashuria, duhet të ketë shpresë për t’u ushqyer”.

Back to top button